Камион с хладилна кутия

Камион с хладилна кутия

1. Въвеждане на продукта
Нашата компания, глобален доставчик на продукти за охлаждане и удобство за пазарите на автомобили, камиони, автомобили и морски пазари, днес (18 юни) обяви пускането на своя климатик E4500 RV. Според съобщение за пресата, E4500 ...
Чат сега

Информация за продукта

хладилен камион
1. Въвеждане на продукта
Нашата компания, глобален доставчик на продукти за охлаждане и удобство за пазарите на автомобили, камиони, автомобили и морски пазари, днес (18 юни) обяви пускането на своя климатик E4500 RV. Според прессъобщението, E4500 предлага 15% увеличение на въздушния поток и е с 19% по-лек от предишните модели, което го прави най-малкият 13.5K покривен елемент.

Като извличаме най-доброто от нашата компания с експертни познания за климатизацията, ние пускаме E4500 - по-силен, по-лек, по-малък и по-екологичен RV климатик от всеки друг на пазара, E4500 използва своя иновативен дизайн, по-строги спецификации и подобрени спецификации. материали за максимизиране на въздушния поток и производителност. "

E4500 е лесен за инсталиране и поддръжка, с високопроизводителен мотор и вентилатор. Неговият EPP корпус намалява теглото и увеличава охлаждането. Заоблените ръбове увеличават въздушния поток, а конзолите за понижаване на звука на вентилатора намаляват шума и вибрациите. Уредът тежи 72 килограма и има скорост на вентилатора от 2.7 kW.

Устройството E4500 предлага и по-строги толеранси за подобрено прилепване и завършване между капака на капака и капака на изпарителя. Капакът на изпарителя за пресоване елиминира скрепителните елементи за по-добър достъп до услугите, а композитният материал е ламиниран, за да осигури UV защита.

Здравият дизайн включва три-инчов дълбоко изтеглен G 90 въглероден стоманен изпускателен съд с покритие с прахово покритие за издръжливост и по-големи въздушни отвори за подобрен въздушен поток и охлаждане. Ръбовете се оформят на ролка, а затворената основна тава и обвивката придават здравина и защитават намотките.


2.Product параметър

Модел №:

E4500

Охлаждаща способност (0 ° C)

4795W

4124Kal

16361Btu

Обем на контейнера (m3)

21 - 44 m3

Марка на компресора:

QUE от Америка

Компресор на пътя:

161cc

Evap.air поток:

2050m3 / ч

Въздушно хвърляне:

6M

Волтаж:

DC12V / 24V

Хладилен:

R404A или R134A, съгласно инструкциите на клиента

Изпарител:

вътрешна винтова тръба и алуминиева перка

Измерение:

кондензатор

L: 1400mm, W: 840mm, H: 470mm

изпарител

L: 1210mm, W: 600mm, H: 220mm


3. Функция и приложение на продукта
1). Кондензаторът използва рационален дизайн и модерен външен вид.
2). Изпарител с изключително тънък дизайн ще спести много повече място за кутията с хладилни ванове
3). Високият въздушен обем, добрата ефективност, запазват качеството на стоките в кутията.
4). Лесна за инсталиране, по-удобна поддръжка и спестяване на много оперативни разходи.
5). Здравата конструкция и защита срещу удари позволяват удължени хладилни агрегати за експлоатационен срок на ванове.
6). Корпусът е устойчив на корозия от фибростъкло, лесен за почистване.
7). Температурният обхват регулира от -30 ℃ до + 30 ℃
8). Най-важните ключови части на марката: San den, Zexel, Dan foss, Spal, Good year и др
9). Международни сертификати CE / ISO9001 / TS16949CE / ATP и др.


4. Подробности за производството

image002

image004

5. Квалификация на продукта

image006


image008


image010


image012


image014


image016


image018


image020


image022


image024


image026


image030


image032


image034


image036


image038


image040


image042

image044


image046

image048

image050


6. Доставка, доставка и сервиране
Вашият климатик RV е важна част от поддържането на качеството на въздуха във вашия RV свеж и чист. Важно е да го почиствате поне веднъж годишно. По-долу са описани няколко прости стъпки: веднъж годишно отстранете капака на капака и, използвайки сгъстен въздух, издухайте прах, буболечки, листа и други отпадъци от устройството. Друг ефективен метод за почистване е да се даде на климатика еднократно с вакуум в магазина или друг прахосмукачка тип маркуч. продължавай да работиш правилно.

Отдушник на климатика за домашни условия Преместете се отвътре, често сваляйте покривалото на тавана и мийте или подменяйте накрайниците на филтъра. Препоръка на повечето производители на въздух на покрива е, че всмукателните филтри трябва да се почистват или сменят най-малко на всеки две седмици по време на периоди на продължителна употреба. Изключително важно е климатикът да не работи без филтър.


7. Често задавани въпроси
Как да изберем един правилен хладилен агрегат за микробуси / камиони от моделите на Reefervan Industry?
Когато обмисляте закупуване на хладилни агрегати за микробуси, наричани също хладилни агрегати, тук има въпроси, които компанията ще трябва да знае, когато се подготвите за поръчка от Reefervan Industry.


В: Какво е Вашето превозно средство, товарен ван или камион?
О: Ако вашите превозни средства са ван, ние ще ви помогнем да препоръчате подходяща хладилна уредба, ако вашият автомобил е камион. ,


В: Какво е измерението на вашия автомобил?
О: Обемът на контейнера на вашия автомобил, като например дължината, широчината, височината на охлажданото тяло.


Въпрос: Какъв е основният продукт, който ще транспортирам в моя хладилен ван?
A: Транспортирайте температурата на товара, която е ключов фактор за избор на подходящи хладилни агрегати за микробуси и камиони, които се нуждаят от различни изисквания. Като например, транспортирането на млечни продукти във Вашия хладилен ван изисква различен охлаждащ капацитет в сравнение с транспортирането на пресни морски дарове, също така трябва да изберете различни хладилни агрегати за микробуси.


В: Ще ми трябва ли електрически режим на готовност, за да запазя температурата на продукта в съответствие с нощта в хладилния камион?
Отговор: Премахвате ли продукта си от хладилния ван всяка вечер или трябва да държите продукта във фургона? Електрическият режим на готовност ви позволява да свържете хладилния агрегат към изхода за захранване по време на престой и през нощта.


В: Какво ще кажете за качеството на хладилните агрегати Reefervan Industry за микробуси
A: Reefervan Industry е специализиран хладилен агрегат за производител на ванове в Китай, продуктът с високо качество, висока производителност, 12 гаранционни гаранции на световния пазар, удължена гаранция за всички транспортни хладилни агрегати, частите не е задължително.

Hot Tags: хладилен камион камион, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, купуват, ниска цена, безплатна проба

Запитване

You Might Also Like