Избор на хладилен агрегат за хладилни камиони

- Aug 10, 2019-

Сред трите компонента на хладилния камион най-важната част е хладилният агрегат. Тъй като товарното отделение е малко, техническите изисквания за контрол на температурата също са по-високи.

Говори се, че добрите стоки не са евтини, а цената на внесените хладилници също е много скъпа. Подобно на набор от вносни хладилници за хладилни камиони с полуремарке, новото най-евтино също е повече от 100 000. За разлика от тях, местните марки са много очевидни по отношение на цената. За потребителите, които обръщат внимание на цената, местните марки също са добър избор.

Източникът на захранване на хладилния агрегат може да бъде разделен на два вида: независими и независими единици. Независимият блок има отделен източник на енергия, а независимият дизелов двигател на самия агрегат се използва като източник на енергия. Изходната мощност на неотделимия блок зависи от шасито на автомобила. Двигателят работи.

По отношение на цената разликата в цените между независимия хладилен агрегат и независимия хладилен агрегат е повече от десетки хиляди. Ако бюджетът е сравнително изобилен и температурното изискване в кабината е сравнително ниско (необходимата температура е поне минус 10 градуса), се препоръчва. По-добре е да използвате независими.