Нашата история

1998 г. Създаден&усилвател; Започна да произвежда транспортна хладилна система;

2008 г. Изграден отдел за износ и стартиращ бизнес за износ;

2012 Вземете европейско CE и E-MARK сертифициране

2013 г. Първият ексклузивен дистрибутор е подписан в Северна Америка;

2014 Разработен транспортно охлаждане за ремаркета охладител;

2018 г. Нова работилница и производствена линия започват да се използват;


Нашата фабрика

Reefervan има над 15 години опит в индустрията в изолацията на панелни фургони, хладилни камиони и каросерии, продажби на Reefer.
Reefervan осъзна необходимостта на пазара в Европа, Африка, Америка и Австралия от качествени Van Insulation, Изолирани кутии и Reefer продукти с правилния дизайн, производителност и на конкурентни цени, без да се прави компромис с качеството.


Reefervan се зае да проектира и разработи алтернативни комплекти за изолация на ван, комплекти за изолирани кутии, които осигуряват изключителни производителности на охлаждане в индустрията, продукти с високо качество и трайност, всички на конкурентни цени.
През 2008 г. Reefervan успя да проектира и произведе нашите OEM продукти, които отговарят на изискванията на пазара в Европа, Африка, Америка и Австралия. Качествени панелни изолационни комплекти за ван, изолирани каросерии и транспортни хладилни рифери, които са лесни за инсталиране и поддръжка с минимално обучение.


GG quot; Технически съобразени продукти" беше целта, която искахме да постигнем. Разрешаване на редовни сервизи за променлив ток, Потребители на автопарка или Механични сервизи, възможността да инсталират транспортни хладилни продукти, което позволява на компаниите да се разклоняват и" поемат пълна собственост" на инсталационния и сервизен процес и да действа като дилъри с подкрепата на Reefervan.


Reefervan също произвежда уникален усилвател за ремарке GG; Изолирани кутии за ремаркета, които имат подобни дизайнерски характеристики, дилърите имат възможността да" Направи си сам изгради" изолираната кутия.

Reefervan разработи всеобхватна сервизна мрежа в цяла Европа, Африка, Америка и Австралия в подкрепа на нашите продукти. Наличието на тази подкрепа е от ключово значение за успеха.

Reefervan предлага иновативна алтернатива за продажбите и обслужването на охладители, изолатори и ремаркета в Европа, Африка, Америка и Австралия.

Свържете се с Reefervan днес за повече информация.
Очакваме с нетърпение да работим с вас в близко бъдеще.Приложение на продукта

REEFERVAN, като първият и водещ производител на автобусен климатик и хладилна техника за камиони в Китай, се е посветил на производството на надежден, ефективен и икономичен автобусен климатик и хладилен камион за света.


Нашият сертификат

Всички продукти на REEFERVAN, включително хладилни камиони и климатици за автобуси, са CE и E-MARK сертифицирани за цялото представяне, а нашата компания е сертифицирана от ISO9001: 2008.


Производствен пазар

Reefervan успя да проектира и произведе нашите OEM продукти, които отговарят на изискванията на пазара в Европа, Африка, Америка и Австралия. Качествени панелни изолационни комплекти за ван, изолирани каросерии и транспортни хладилни рифери, които са лесни за инсталиране и поддръжка с минимално обучение.


Нашата услуга

1) 10 инженери с магистърска и докторска степен, които да Ви осигурят техническа помощ по всяко време;

2) 25 инженери с бакалавърска степен, за да предоставят 24 часа онлайн услуга;

3) 180 работници с 4-8 години опит в сглобяването, за да гарантират всички подробности по време на производствения период;

4) Професионални лица за международни продажби, които да предоставят услуга 7X24 и да ви помогнат да спечелите повече пари и да спестите разходи за всеки аспект на вашите покупки и сътрудничество с REEFERVAN;